Evde Sağlık Hizmeti Birimleri

Evde Sağlık Hizmetleri

Evde Bakım Hizmetleri Nedir?
Hastanemiz evde bakım hizmetlerini; yatağa tam bağımlı kişilerin ihtiyaçları olan sağlık hizmetlerinden kendi ev ortamlarında uzman kadro eşliğinde faydalanmasını amaçlayarak hizmete sunmuştur. Hastalara yeni tanı konulmasından ziyade tanısı konulmuş hastanın tedavisinin düzeni takibi ve gerekli eğitimlerin verilmesi önceliklidir.

Evde Bakım Hizmetlerinin Amaçları Nelerdir?
-Tedavinin takibi
-Tahliller
-Heyet raporlarının çıkarılması ve yenilenmesi
-Tıbbi bakım ve rehabilitasyon hizmetleri
-Sosyal ve psikolojik destek sağlamaktır.

Evde Bakım Hizmetlerinden Kimler Yararlanacak?
Evde bakım hizmetlerinden yararlanması gereken hasta grubu öncelikle Pendik ilçesinde ikamet eden yatağa bağımlı ve kronik hastalığı sebebiyle devamlı tedavisi gerekli olan kişilerdir.
Hareket kısıtlılığı olmayan hastalar kendi imkanları ile hastanelere ulaşmalıdırlar.

Evde Bakım Hizmetlerinden Yararlanmak İçin Nasıl Başvuru Yapabilirim?
Hastanemiz 0 (216) 491 29 37 numaralı telefonundan randevu alarak önce hasta yakınları ön görüşme için hastanın kurumunu ve mevcut hastalıklarını bildirir evraklarla görüşmeye gelir. Sonraki aşama için kişiye randevu verilir. Evde Bakım Hizmetleri ekibi ilk ziyaretinde hastanın Evde Bakım Hizmetinden yararlanıp yararlanamayacağına karar verir.Ayrıca hastanın gerekli pansuman, idame tedavi ya da pansuman ihtiyaçlarının giderilmesi için plan yapılır. Gerekli durumlarda hastalara psikolog ve diyetisyen desteği sağlanır.

!!! Lütfen Acil Durumlarda 112' ye Müracaat Ediniz !!!

DİLEK VE ÖNERİLERİNİZ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR !
FORMA GİDİN